Skrivet den 12 februari 2019 kl 14:38 av GoogleKommentarer inaktiverade för Gmail i webbläsaren blir något smartare med fler funktioner276

Gmail i webbläsaren blir något smartare med fler funktioner
Högerklick åt alla

Google har äntligen tagit sitt förnuft till fånga och adresserat en av de Gmails begränsningar när det kommer till webbgränssnittet. De väljer nu att lägga till fler alternativ i menyn som kommer upp vid användning av högerklick i inboxen.

New menu options in Gmail with conversation mode off

Uppdatering rullas successivt till användare av Gmail och när du väl får den så kommer du att få upp många fler alternativ när du högerklickar på ett epostmeddelande i inboxen. Du får bland annat en lista med alternativ för att svara, vidarebefordra, märka, flytta, stänga av och snooza e-post.
Den som inte använt Gmails i webbläsaren kanske inte visste att den tidigare menyn enbart bestått av tre simpla alternativ; arkiv, markera som oläst eller radera.

New menu options in Gmail with conversation mode on

Google meddelar att de planerar att rulla ut uppdateringen från och med idag till GSuite-användare med Rapid Release-domäner och den 22 februari för Scheduled Release-kunder, men att man ska räkna med att det kan kommer att ta några dagar i båda fallen att rulla ut det till alla användare. Google meddelar tyvärr inte någon tidsram för alla de mängder gratis Gmail-konton som finns. Men om vi ska se på tidigare utrullningar av funktionern så ligger det inte allt för långt fram i tiden.

Källa: Google

Via: TheVerge

 

Comments are closed.