Skrivet den 9 januari 2019 kl 08:14 av Google, Nyheter, Sonos3 kommentarer905

Google Assistant kommer snart till Sonos
Google bekräftar på CES

Vi är många som går och väntar på att Sonos ska släppa den efterlängtade uppdateringen med Google Assistant – och nu är den dagen snart här.

Det var igår som Google under en pressträff meddelade att Sonos One och Sonos Beam kommer att få stöd för Google Assistant, men ett exakt datum kunde inte bolaget lämna, mer än att det är väldigt nära nu. Det var i oktober 2017 i samband med lanseringen av Sonos One som Sonos gick ut och meddelade att Google Assistant kommer att lanseras men det drog ut på tiden. I slutet av 2018 gick Sonos officiellt ut och meddelade att dom inte är helt klara med uppdateringen men att den kommer att lanseras under första kvartalet 2019.

Google passade även på att meddela att äldre enheter kommer att få stöd för Google Assistant men det är oklart om alla enheter kommer att omfattas. Vi får hoppas att Sonos kommer gå ut officiellt under CES och ge oss ett datum samt lite mer information om vilka högtalare utöver Beam och Sonos One som kommer att få stödet.

Via Android Central

3 kommmentarer på Google Assistant kommer snart till Sonos

 1. mrTravolta skriver:

  Grymt! Känns som det kommer bli pricken över i:et för min Beam!

 2. steffo76 skriver:

  åååååååhhh.. skynda skynda skynda

 3. Mangebula skriver:

  Nu man surt får ångra att man var en snålröv och köpte Play:1 istället för One..! :(
  Kan det för dåligt, men det innebär stöd för att prata med enheten väl?

  Att spela upp på enheterna är det som sista stycket handlar om och kommer således förmodligen funka även på äldre enheter?