Skrivet den 26 april 2019 kl 07:07 av Samsung10 kommentarer1501

iFixit tar tillbaka sin isärplockning av Galaxy Fold
Bokbinderi

iFixit som nästan alltid är först med att plocka isär nya elektronikprodukter när de lanseras var så pass snabba när det kom till Galaxy Fold att de lyckades få tag på en av testenheterna som skickats ut inför lanseringen av Galaxy Fold.

iFixits utlåtande av Galaxy Fold och anledningen till att så många av testenheterna gått sönder var att det hela är en designmässigt miss. När telefonen är i uppfällt läge så finns det en 5-7mm stor glipa vid gångjärnen där smuts kan komma och sen resultera i att skyddsfilmen som finns på telefonen släpper.

iFixit fick sin enhet från vad de kallade en nära samarbetspartner och nu har Samsung bett den här nära sammarbetspartnern att ta ner artikeln och utifrån respekt av den här sammarbetspartner har iFixit valt att göra så. Även om Samsung inte har någon laglig rätt att tvinga iFixit till att göra det.

We were provided our Galaxy Fold unit by a trusted partner. Samsung has requested, through that partner, that iFixit remove its teardown. We are under no obligation to remove our analysis, legal or otherwise. But out of respect for this partner, whom we consider an ally in making devices more repairable, we are choosing to withdraw our story until we can purchase a Galaxy Fold at retail.

För alla er som inte hann läsa den så finns artikeln väl konserverad på internet archive här

Källa: iFixit

 

Kommentarer

 1. marten says:

  Rätt fel ?? Ja , ja tycker dom skulle haft kvar den … sen gjort en ”ny” om / när de kommer en gen2 … samsung ner med huvet i sanden - nuuuuu !!!

 2. Mackan1984 says:

  Galaxy Fold är ett bevis på att smartphone-marknaden stagnerat.
  Stressade att få ut en ny formfaktor som kan vinna tillbaka snacket/wow-faktorn till lurarna.
  Samtidigt försöka hinna före kinas böjbara som garanterat kommer ha sina problem.
  Jag vet inte om framtiden är här än, både smartphones och surfplattor ska ha glas-skärmar :blush:

 3. IngoX says:

  Det sa egyptierna om sina papyrusrullar också. Sedan skedde en successiv teknikutveckling.

 4. Mathias_Severyd says:

  förstår inte riktigt grejen ba, men de kanske ändras…

 5. Feffe says:

  Inte snyggt av Samsung att få den bortplockad! De flesta tekniknissarna är ändå imponerade av produkten och är väldigt förlåtande då det är en gen 1 av denna typ av teknik. Vi vet om problemet liksom, iFixIt spelar ingen roll mer än att man får se avancerad teknik på insidan vilket många säkerligen vill.

 6. Stefan_Sandstrom says:

  Jag ser jättemycket fram emot att ha en telefon i dagens storlek. men att sedan kunna vikaut den om man behöver större skärm. Tex när man tittar på något videoklipp eller skriver ett dokument

Fortsätt snacket i Bubblan!