IKEA store

Skrivet den 16 augusti 2019 kl 11:05 av SmartaHem6 kommentarer1991

IKEA vill bli en betydligt större spelare när det kommer till smarta hem
Berättar lite om framtiden

IKEA har minst sagt haft en framgångsrik start när det kommer till deras TRÅDFRI-serie där bolaget erbjuder allt från smarta lampor till rörelsesensorer. Deras senaste samarbete med Sonos som resulterade i en högtalarlampa och en bokhyllehögtalare i den nya serien SYMFONISK ser även den ut att bli en succé.

IKEA har även två smarta rullgardiner på ingång där vi direkt från våra telefoner, eller med rösten kan höja och sänka rullgardinerna, eller varför inte ställa in dem att höjas och sänkas en specifik tidpunkt?. IKEA meddelar idag i ett pressmeddelande att de har tagit ett strategiskt beslut att etablera IKEA Home Smart som en egen affärsenhet.

Med andra ord är IKEA långt ifrån klara med att ge oss prisvärda smarta-hem-prylar och i pressmeddelandet skriver Björn Block, chef över IKEA Home Smart-enheten:

”På Ikea vill vi fortsätta erbjuda produkter för ett bättre liv hemma för människor framåt. För att kunna göra det behöver vi utveckla produkter och lösningar bortom den konventionella heminredningen.”

Missa inte våra videos där vi tar en närmare till på SYMFONISK:

Källa: IKEA Newsroom. (Via Breakit)

 

Kommentarer

 1. katho says:

  Riktigt kul!

 2. marten says:

  Billigt ! Så hoppas vinde blir bra oxå … o inte bara billigt …

 3. Micke_Persson says:

  Då måste dom öka upp takten något ett skämt varje gång dom släpper nytt, ska fan inte ta månader från släpp till man kan hämta i butik. Vem kommer inte ihåg Trådfri uttaget och såklart bli samma med rullgardinerna igen vet och när dom väl kommer det för fan Ikea!!!

 4. Erik says:

  Tycker de laddade upp bra med symfonisk :smiley:

Fortsätt snacket i Bubblan!