Skrivet den 10 februari 2019 kl 10:37 av IKEAKommentarer inaktiverade för IKEA tar bort sina smarta rullgardiner från nätet5445

IKEA tar bort sina smarta rullgardiner från nätet
Kadrilj och Fyrtur

Det var säkerligen många som tänkte hänga på låset nästa helg när det var planerat att IKEA skulle lansera sina rullgardiner för det smarta hemma. Nu är det helt borta från IKEAs webbsida.

Vi får hålla oss till tåls då IKEA valt att senarelägga lanseringen på grund av att de inte är färdiga, eller som IKEA uttrycker det, att de har hittat en möjlighet till ökad funktionalitet.

Så här skriver IKEA:

Vi uppskattar ditt intresse för våra smarta rullgardiner KADRILJ och FYRTUR. Säljstarten för dessa rullgardiner är senarelagd. På IKEA vill vi alltid erbjuda bästa möjliga produkt till våra kunder. Vi har hittat en möjlighet till ökad funktionalitet och kommer nu att uppdatera produkternas mjukvara innan vi släpper rullgardinerna i våra butiker. För närvarande har vi inte någon närmare information om när säljstarten i Sverige blir, men de flesta IKEA marknaderna kommer att säljstarta KADRILJ och FYRTUR under 2019. 

IKEA

Comments are closed.