Skrivet den 10 december 2018 kl 07:10 av Google, InternetKommentarer inaktiverade för Google Chrome kommer få Dark Mode i macOS Mojave278

Google Chrome kommer få Dark Mode i macOS Mojave
I mars nästa år

Förra veckan så släppte Google Chrome 71 men den senaste versionen av webläsaren saknar fortfarande Dark Mode i Apples senaste MacOS, Mojave.

Men enligt en tråd på Reddit så har en Google-utvecklare redan gjort ändringar i koden som kommer implementera Dark Mode på systemnivå i Chromium, (Som är koden som ligger till grund för Chrome). Koden har redan tagit sig förbi granskningen och kommer alltså finnas med i framtida versioner av Chrome.

Vägen för nya funktioner att ta sig från utvecklare till Chrome är från Chromium, Canary, Chrome Dev., Chrome Beta och slutligen Chrome som uppdateras ungefär var sjätte vecka.

MacRumors har grottat ner sig i Canary och lyckats slå på Dark Mode och det ser ut så här.

Bild från MacRumors

Allt från sökfältet, flikar, menyer, bokmärken, statusbaren och dialogboxarna kommer få ta del av Dark Mode när det väl är aktiverat.

Förmodligen kommer inte de här ändringarna hinna komma ut skarpt till Chrome 72 som kommer släppas i mitten av januari utan istället så blir det Chrome 73 som kommer någon gång i mars.

MacRumors

Comments are closed.