Skrivet den 8 augusti 2019 kl 10:34 av Apple15 kommentarer1532

iOS 13 beta 6 bjuder på ett par nya funktioner
Kom igår!

Igår släppte Apple sjätte versionen av iOS 13 till utvecklare och även fast nya funktioner blir färre så bjöds på ett par nya funktioner och förbättringar.

Apple-användare har sedan iPhone X lanserades trånat efter Dark Mode och iOS 13 bjuder på just detta. I gårdagens beta lades det till en ny smidig funktion där du kan lägga till en genväg i kontrollcenter för snabbt stänga av och sätta på Dark Mode.

Om du trycker med tre fingrar på skärmen samtidigt, oavsett om du är på hemskärmen eller i en app så får du upp alternativ att ångra, kopiera, klistra in och klippa ut. Att det går på hemskärmen misstänker många är en bugg för där har den funktionen än så länge inget syfte. Om du använder 3D Touch på en länk så får du idag upp en förhandsvisning av länken och gillar du inte detta så går det nu att stänga av. Trycker du på ”Göm förhandsvisning av länkar” så stängs det av för just den sidan, inte alla.

Kommentarer

 1. Henric says:

  Smidigt med genväg för dark/light. När kommer det till Mac OS tro.

 2. Henric says:

  Eller per automatik som Night Mode.

 3. iDrewn says:
 4. Ecke says:

  Om jag känner dig rätt Esse blir det en test av nya Note :wink:

 5. Esse says:

  Haha, har frågat när vi får recensionsex :slight_smile:

 6. Ecke says:

  Han får ju ha den först :wink:

 7. Nicklas_Benamore says:

  Körde in beta 5 och nu fungerar inte videos i landskapsläge, eller rättare sagt inte någonstans alls. Är det en vanlig bugg? Har provat ”stående riktning på och av och ingenting hjälper.

 8. Erik says:

  Som jag har väntat på detta. Men varför kan man inte sätta den “hårt” på max 80% ?

Fortsätt snacket i Bubblan!