Skrivet den 5 oktober 2019 kl 08:44 av Apple16 kommentarer1197

iPhone 11 vs. iPhone 11 Pro
Vilken skall jag välja?

Vi har tagit en titt på iPhone 11 och iPhone 11 Pro, två telefoner som är väldigt lika till första anblick men om vi försöker gå igenom några av likheterna och skillnaderna telefonerna och när det kan vara aktuellt att välja den ena framför den andre.

I videon jämför vi inte med iPhone 11 Pro Max då den har samma specifikation som iPhone 11 Pro förutom att den är mycket större, den har en skärmstorlek på 6,5-tums skärm, och då också några fler timmars batteritid.

iPhone 11 finns färgerna vit, svart, lila, gul, grön och (product) Red medan iPhone 11 Pro finns i guld, silver, rymdgrå och skogsgrön. iPhone 11 kommer i storlekarna 64, 128 och 256 GB medan iPhone 11 Pro kommer i 64, 256 och 512 GB

iPhone 11 Pro har tre kameror, vidvinkel, ultravidvinkel och tele,  medan iPhone 11 har två, vidvinkel och ultravidvinkel.

Det går att kolla på en del av bilderna tagna med nattläge på iPhone 11 Pro på vårt Instagramkonto och vill du dela med dig av dina egna bilder finns det en tråd för just detta på vårt forum

Kommentarer

 1. CekariYH says:

  Finns mer som skiljer mellan iPhone 11 och iPhone 11 Pro.

  • Liquid Retina HD- skärm (lcd) på 6,1 tum vs Super Retina XDR 5,8-tums OLED-skärm

  • Ner till 2 meter i 30 minuter vs Ner till 4 meter i 30 minuter

  • Design i aluminium och glas vs Design i rostfritt stål och glas.

 2. Thor says:

  Rostfritt och aluminium och oled vs LCD nämner jag. Men ner till vilken nivå tar jag inte med. Intressant, det får vi ta med i reviewn för 10%-arna. :+1:

 3. CekariYH says:

  Var då, inte i texten ovan iaf?

  Vi har tagit en titt på iPhone 11 och iPhone 11 Pro, två telefoner som är väldigt lika till första anblick men om vi försöker gå igenom några av likheterna och skillnaderna telefonerna och när det kan vara aktuellt att välja den ena framför den andre.

  I videon jämför vi inte med iPhone 11 Pro Max då den har samma specifikation som iPhone 11 Pro förutom att den är mycket större, den har en skärmstorlek på 6,5-tums skärm, och då också några fler timmars batteritid.

  iPhone 11 finns i en rad olika färger men bara en skärmstorlek medan iPhone 11 Pro finns i guld, silver, rymdgrå och skogsgrön.

  iPhone 11 Pro har tre kameror, vidvinkel, ultravidvinkel och tele, medan iPhone 11 har två, vidvinkel och ultravidvinkel.

 4. Erik says:

  Vid 3:02 säger du att det är samma lagringsuppsättning. Men i texten står det att 11 finns i 128GB vilket verkar stämma med Apple.

 5. Esse says:

  I videon :slight_smile:

 6. Eureka says:

  En hel del faktafel m.a.o, blir gärna lite amatörmässigt kan jag tycka

 7. Esse says:

  Jo om du trycker i rätt bock :slight_smile:

 8. Eureka says:

  För att det var en dålig video ? Tål du inte kritik utan gör personangrepp istället! Bra Esse! Det är så jag kommer ihåg dig, skönt att du kunde driva en egen sajt nu och bestämma så att inte fel folk svär i kyrkan :joy:
  Du kan va lugn jag ska inte kommentera eller dementera! Vill du ngt kan du ta det personligen annars kan du ju bara hålla…
  argumentera på rätt sätt istället eller läs på så kanske man kan ta dig på allvar som att du kan något :muscle:t3::+1:

 9. Esse says:

  Nu är det ju inte min video.

 10. Jocko says:

  Du ska vara jääääävligt försiktig med att anklaga andra för personangrepp när du inte är bättre själv. Host…Minhembio…Host

 11. Esse says:

  Är han Sony eller Pioneer? :slight_smile:

 12. Jocko says:

  Varken eller utan enbart otrevlig

Fortsätt snacket i Bubblan!