Skrivet den 15 september 2018 kl 12:01 av NyheterKommentarer inaktiverade för iPhone Xs och Xs Max får stöd för snabbare trådlös laddning2006

iPhone Xs och Xs Max får stöd för snabbare trådlös laddning
10W laddare på ingång?

Det är ungefär ett år sedan som dom första iPhone-modellerna fick stöd för trådlös laddning via Qi. Det var iPhone 8, iPhone 8 Plus och iPhone X som fick stöd för detta och nu pekar mycket på att iPhone Xs och iPhone Xs Max får stöd för ännu snabbare trådlös laddning.

I dagens iPhone-modeller kan man ladda sin telefon trådlöst med max 7,5W vilket många tycker är lite väl lågt med tanke på att Android-telefoner klarar en hel del mer. Men nu har det seglat upp flera tecken på att detta kan komma att ändras och första tecknet hittar vi på Apples egna hemsida.

Som ni ser på bilden nedan skriver Apple ”Tack vare en baksida av glas kan du ladda iPhone Xs trådlöst. Den laddas till och med snabbare än iPhone X. Utöver detta lanserade Apple igår en ny kort reklamfilm som ni kan se ovan där man även poängterar att telefonerna kan ladda ännu snabbare trådlöst.

Några användare på Reddit har även noterat att flera tillverkare av trådlösa laddare har annonserat ut deras nya laddare som har stöd för 10W till iPhone. Samma dag som Apple visade upp sina nya telefoner började företaget Nomad ta in förhandsbokningar på deras kommande laddare som har stöd för 10W.

Så med största sannolikhet kommer vi få stöd för 10W-laddare inom kort så ni som vill ha full effekt på era kommande telefoner får börja leta efter ny trådlös laddare.

Comments are closed.