Skrivet den 2 mars 2019 kl 06:37 av Instagram3 kommentarer286

Kidfluenser och att följa ett ofött barn
I familjens trygga famn

Att vi har haft influensers och att företag betalar både stora pengar för att få dem att göra reklam men också få dem att göra dålig reklam för andra företag har pågått under en längre tid nu.

När influenser nu får barn så har det börjat dyka upp kidfluenser, konton för barn där föräldrarna håvar in stora pengar för att göra reklam för företag som vill göra reklam riktad mot andra föräldrar som också har barn. Men en grupp som till ganska nyligen varit förskonad från världen av bilder i motljus har varit alla ofödda barn.

Tills ganska nyligen, influenser familjen Blake Fisher har redan hypat upp sitt ofödda barn till att ha 40 000 följare. (No pressure there). Storasyskonen, tvillingarna Taytum och Oakler Fisher har också ett konto med 2.4 miljoner följare.

https://www.instagram.com/p/BsyFpC2HJOz/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Efter de senaste dagarnas pedofilskandaler och de åtgärder som YouTube gjort med att stänga ner kommentarerna på alla videos som innehåller barn och att TikTok stänger ner alla konton för barn under 13 så kan vi ställa oss frågan vem som ansvarar för privatlivets rättigheterna för inte bara kidfluenser utan även nu de ofödda influenserna. Ett sponsrat inlägg på Kyler Steven Fishers barns konto kostar enligt Times mellan 10 till 20.ooo dollar.

Via: Mashable

 

3 kommmentarer på Kidfluenser och att följa ett ofött barn

 1. Flaeder skriver:

  Det där är så stört, borde finnas kontroller som stoppar det. Barnen får inte vara i fred och har såklart noll koll på vad det har för långsiktiga konsekvenser. Jäkla sopföräldrar.

 2. GladaAnkan skriver:

  Vet inte vad som är sjukast. Influencers eller alla följare?
  Tycker dessutom att man inte ska lägga upp foton på barn. Barnen kanske inte vill när de är stora nog att förstå.

 3. Anders Malmgren skriver:

  Tja, 99.9 procent är dumma i huvudet, inget förvånar