Skrivet den 12 mars 2019 kl 19:25 av Android, Delningsekonomi, Google11 kommentarer732

Klarna har nu stöd för Google Pay
Betala kontaktlöst

För ett par månader sedan gjorde Klarna många Apple-användare glada när de lanserade stöd för Apple Pay med Klarnas egna betalkort och nu är det dags för Google Pay.

Tjänsten är uppbyggd precis som för Apple Pay och det går att koppla sitt vanliga bankkort till Klarna så kommer dras pengarna automatiskt efter 2-3 dagar. Har du idag Danske Bank, Nordea eller Länsförsäkringar så är Klarnas lösning inte lönt att spana in. Men om din bank ännu inte har stöd för Google Pay så är det ett bra alternativ tills din bank lanserar stöd.

Vi på Teknikveckan har använt Klarnas tjänst ihop med Apple Pay ett par månader och det är egentligen två nackdelar med tjänsten. Dels så dras inte pengarna direkt från vårat konto utan det tar 2-3 dagar och dels så syns det inte vad som är köpt på vårat kontoutdrag. Går man in på sin internetbank så står bara beloppet och Klarna som namn. Detta ställer till det en aning om man använder någon ekonomitjänst för att hålla koll på sina utgifter.

Via Swedroid

Källa: Klarna

Kommentarer

 1. pkrstano says:

  Undrar om man kan ha både Apple Pay och Google Pay kopplade till samma Klarna Kort. Det vore ialla fall riktigt nice :smiley:

 2. marten says:

  Vore coolt , krävs väl jb på en iPhone dock … eller :face_with_hand_over_mouth::thinking:

 3. Esse says:

  Ja det bör väl gå?

 4. Maanson says:

  Ser inga hinder för det.

 5. Mathias_Severyd says:

  Ruskigt trevligt att klarna hoppar på tjänsterna!

 6. Esse says:

  Dual wield alltså!

Fortsätt snacket i Bubblan!