Skrivet den 10 december 2018 kl 08:39 av Delningsekonomi2 kommentarer2919

Lime lanseras i Malmö idag
Det är bara att börja rulla.

Elscooterföretaget Lime som håller på att slå sig in på den svenska marknaden har i dag meddelat via ett pressmeddelande att de börjar ställa ut Lime el-scootrar runt om i Malmö Stad.

Pressmeddelandet lyder bland annat så här:

LIME VÄLJER MALMÖ SOM NÄSTA STAD 

Idag lanseras det urbana livsstilsvarumärket Lime i Malmö. Malmöborna och stadens besökare blir näst i tur med att enkelt kunna ta sig fram och upptäcka staden på miljövänliga el-scootrar från originalet Lime. 100 stycken el-scootrar står nu prydligt parkerade längst med Malmös gator redo att användas.

Varumärket Lime kan nu bekräfta att de miljö- och användarvänliga el-scootrarna under måndagen lanseras i Malmö. Efter en lyckad lansering på den svenska marknaden och Stockholm är det från och med i idag Malmöbornas tur att på ett hållbart och smidigt sätt kunna upptäcka staden.

Till en början blir det 100 stycken el-scootrar som placerats ut runt om i Malmö, 100st är i förhållandevis ett litet antal med tanke på att Malmö hade 333 633 invånare för ett år sedan. Så slår det här ut väl så kommer vi antagligen få se fler el-scootrar runt om i Malmö.

”- Jag är väldigt glad och stolt över att få vara med och öppna upp Lime Malmö och expandera varumärkets etablering på den svenska marknaden. Vi är otroligt nöjda med lanseringen i Stockholm som första stad och ser nu fram emot att kunna erbjuda Malmöborna våra miljövänliga el-scootrar, ” säger Mike Parishaian, Operation Manager Lime.

Lime App Store

Lime Google Play

2 kommmentarer på Lime lanseras i Malmö idag

  1. steffo76 skriver:

    Bra för Malmö. Även Perfekt för drive-by och när man ska slänga in bomber hos någon.

  2. Ken Burns Effect skriver:

    För att inte nämna den cyklande serievåldtäktsmannen som ny får ett golden opportunity ändra sitt modus operandi.., NOT:-

    Blir väl en enkel historia för polisen utreda brott begångna via scooter, beroende på hur väl man måste identifiera sig när man skapar ett konto i appen.