Skrivet den 11 augusti 2008 kl 00:36 av Podcast8 kommentarer12823

Macradion avsnitt 2 nu ute

Macradion

Andra avsnittet av Macradion är nu ute, den här veckan tar vi upp kontrollbehov och igen mainstreammedias bristande förståelse för vad som är viktigt. Vi tipsar också hur du bryter dig in på amerikanska iTunes Store samt annat smått och gott.

Vi lovar längre avsnitt men idag blev det inte ett sådant, anledningen får ni reda på i slutet av programmet, tipset är att fortsätta lyssna efter musiken.

Mic-problemen kvarstår till en viss del men det blir bättre och vi måste ju ha något att förbättra inför nästa avsnitt.

8 kommmentarer på Macradion avsnitt 2 nu ute

 1. Henriok skriver:

  Jamen kommenterade jag på fel post.. grr :) Läs först, posta sedan *mental note*.

 2. Tobias skriver:

  Bra program men fööör kort. dock var det som var efter avslutningsmusiken en glad överraskning! mer av sådana bortklippta saker :D

 3. Tim skriver:

  Lyssnade på första avsnittet idag och jag kunde inte sluta lyssna, som tämligen ensam Apple dyrkare i min sociala omkrets var det underbart att få lyssna på rent apple-fantast prat! Ska lyssna på det andra direkt och prenumerationen genom iTunes är given.

  Kritik: Det första avsnittet är för mycket i ”punkt-form”, det betyder inte att ni på förhand inte kan tala om alla ämnen ni tänker ta upp, men ni kanske kan ha någon smidig övergång som känns mer naturlig.

  Men ämnen ni tar upp i samband era kunskaper är gott nog för att jag inte vill missa ett avsnitt.

  Tack!

 4. Macradion avsnitt 2 (MacLoopen) skriver:

  […] par dagar sent, men jag vill ändå tipsa om att avsnitt 2 från Macradion nu ligger ute. Det är en utmärkt ursäkt att vila ögonen från OS-tv’n och istället […]

 5. Johan skriver:

  Måste bara inleda med att säga: Bra initiativ. Har också varit sugen på att starta ett liknande program men saknat likasinnande.

  Vet inte riktigt om jag uppskattar musikklippen mellan talpunkterna. Trodde någon hade hackat sig in i mina airport express och börjat spela musik var gång det hände. Något att tänka på till nästa avsnitt kanske. Å andra sidan kanske det bara är jag som stör mig på det.

  Bra flyt i snacket men, som Tim säger, det känns lite för uppstyltat. Tycker musikavbrotten späder på det intrycket faktiskt.

  De bästa poängerna var de ni tog upp när programmet var ”slut”.

  Tänker fortsätta lyssna iallafall. Det är sparsmakat med vettiga svenska podcasts. :)

 6. Jonas skriver:

  Riktigt bra program! Det är faktiskt det första svenska podprogrammet jag lyssnar på utanför SRs utbud. Det är roligt att det äntligen kommit ett bra alternativ till alla San Franscisco-baserade podprogram.

  Det är bra att ni redan från början har en ordentlig struktur i programmet, annars brukar man få vänta en säsong med de flesta innan de fått ordning på den. Jag hade gärna hört ett längre program men inte på bekostnad av ordningen och strukturen ni har. Då är det lätt att det blir en massa babbel som man tröttnar på väldigt fort.

  Tack för ett bra program!

 7. Robert Feldt skriver:

  Ni nämnde i detta eller förra programmet att man skall kunna beställa/kräva ett extra sim-kort till sitt Telia-abonnemang. Jag hittar ingen info om detta, var har ni hört det? Kan ni bekräfta att det verkligen är så? Jag skulle vilja komma åt Internet ”on the go” och vill helst inte behöva jailbreak:a och gå via IPhone. Smidigare att ha extra sim-kort och ett separat 3G-modem.

 8. Peter Esse skriver:

  Hej Robert!

  Om du loggar in under mina sidor hos Telia så kan du beställa det där. Det kostar 40 kronor i månaden.

  vänligen
  /P