Apple

Mophie lanserar nya Powerbanks för iPhone

Lightning time
Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Invisible Shield

Mophie har pre­sen­ter­at tre nya power­banks.
De här Power­banksen sik­tar in sig på iPhone-använ­dar­na då två av dem inklud­er­ar en Light­ningsladd som göm­mer sig under skalet på power­banken.

Den förs­ta är Pow­er­sta­tion, den har tre por­tar, en Light­ning­port, en USB‑C med snab­bladdning och en USB‑A port för att lad­da ytterli­gare en enhet. USB‑C lad­daren funger­ar för att lad­da upp Power­banken snabbt, men även Light­ning­porten går att använ­da för att lad­da Power­banken. Den här kom­mer med snygg tex­tu­ry­ta som påmin­ner om de laddsta­tion­er vi tidi­gare sett.

Pow­er­sta­tion Plus skil­jer sig från Pow­er­sta­tion genom att den har en inte­gr­erad Light­ningsladd. Den här klarar av att levera 18W snab­bladdning och Light­ningk­a­beln göms snyg­gt under ett mag­netisk lock på power­banken.

Pow­er­sta­tion Plus XL är den störs­ta av dem tre, och om de andre två huser­ade 6000 mAh så sit­ter den här inne på 8000 mAh. Den har sam­ma inte­gr­erade Light­ningsladd, en Light­ning-ingång för laddning av Power­banken, en USB‑C ingång/utgång med PD, en USB‑A utgång för att sam­tidigt kun­na lad­da ytterli­gare en enhet och sist men inte minst 5W trådlös laddning via Qi.

Alla tre har dem fyra små LED­lam­por­na på sidan som berät­tar hur myck­et juice som finns kvar i dem. De har alla Pri­or­i­ty+ laddning vilket innebär att de lad­dar dina enheter före de bör­jar lad­da sig själ­va om du har dem inkop­plade för laddning.

Alla tre går att köpa via Mophie eller via Apples egna Apple Store eller på fysiska Apple Store butik­er.

Mophie Pow­er­sta­tion 6000 mAh €69,95/ 759kr (32h extra bat­ter­i­tid)

Mophie Pow­er­sta­tion Plus 6000 mAh €89,95 / 969kr (32h extra bat­ter­i­tid)

Mophie Pow­er­sta­tion Plus XL 8000mAh 999kr (42h extra bat­ter­i­tid)

De kom­mer i fyra oli­ka färg­er, rosa, grå, blå och svart.Mophie Powerstation

Kommentarer