Skrivet den 26 juni 2019 kl 09:30 av Nyheter16 kommentarer551

Mophie visar upp produkten som laddar alla dina prylar
Powerstation Hub

Mophie som är kända för sina powerbanks har nu lanserat en helt ny produkt som bolaget kallar Powerstation Hub. Hubben kommer utrustad med ett batteri på 6100mAh, en 5W USB-A-port, en 15W USB-A port, en 18W USB-C PD-port och en Qi-laddare på toppen på 5W.

Med i kartongen har vi även olika strömadaptrar som går att ta med sig när man reser så det alltid går att koppla in sin Powerstation Hub. Priset ligger på 995 kronor och går att köpa redan nu på mophies hemsida och senare i sommar kommer den dyka upp hos återförsäljare.

Mophie skriver i sin pressrelease:

”-Som ledande företag inom portabla batterier och laddningsplattor såg vi behovet av att ta fram en mångsidig laddningslösning som man lätt kan ta med sig. Powerstation hub förenklar laddning av flera mobila enheter då den fungerar som ett nav för att ladda upp flera mobila enheter med USC-C PD eller trådlös laddning. Vår nya powerstation hub erbjuder flera former av laddmöjligheter när du behöver det mest. Dagarna man söker efter ett kompatibelt strömuttag i hotellrummet eller får slut på ström på flygplatsen är över, säger Gavin Slevin, General Manager, ZAGG International.”

Kommentarer

 1. Marcus_Attefors says:

  Är det så? Gick på pressmeddelandet jag fick imorSe.

 2. IngoX says:

  Ett felaktigt kommatecken…

 3. Marcus_Attefors says:

  Yes, är fixat sedan länge i riktiga artikeln men ville inte uppdatera sig här av någon anledning :slight_smile:

 4. IngoX says:

  Fortfarande fel. 6,000 är på svenska tusen gånger mindre än 6000 :wink:

 5. Anders_Malmgren says:

  Ska det vara helt korrekt så ska du ha ett space som tusenseperator

 6. Zop says:

  Ett hårt mellanslag till och med om man vill undvika radbrytning.

 7. Jocko says:

  Finns det ingen rapporteringsfunktion om felstavningar istället för att posta i tråden?

 8. xms67 says:

  Verkar superintressant. Ska omedelbart kolla närmare.

 9. xms67 says:

  Just nu verkar det bara som att de har dem med USA-kontakter…? Har ni fått tag på en med Svenska två hål i väggenkontakt?

 10. gneken says:

  oh, nästan perfekt! Hade USB-C porten kunnat leverera mer ström, säg 60W så hade det varit en perfekt resepartner. Nu kör jag med min Satechi 75W som laddar det mesta. Den saknar dock ett inbyggd batteri och QI.

 11. xms67 says:

  Kör exakt samma, Satechi 75W, och tänker också exakt samma, fanns bara inbyggt batteri och QI vore allt perfekt. Och QI är inte superviktigt, men ett inbyggt batteri vore så otroligt bra.

Fortsätt snacket i Bubblan!