Skrivet den 5 februari 2019 kl 05:39 av Film & serier, NyheterKommentarer inaktiverade för Netflix väljer att inte förnya Travelers365

Netflix väljer att inte förnya Travelers
Vår tidslinje är övergiven

Travelers som är en tv-serie på Netflix har inte blivit förnyad. Det meddelar Eric McCormac. Tv-serien handlar om tidsresenärer som kommer från framtiden för att förhindra olika katastrofer som leder fram till en framtid där hela värden drabbas av krig och naturkatastrofer.

Det två första säsongerna producerades av Showcase i Kanada och streamades av Netflix. Den tredje säsongen som kom december 2018 var en exklusiv serie för Netflix.

Men nu väljer alltså Netflix att inte fortsätta serien och det är Eric McCormac (från Will and Grace) som meddelar det via twitter.

Säsong tre fick ett värdigt avslut och vi lämnades inte med en massa frågor. Utan att avslöja för mycket så är det så att om vi ska följa seriens logik så är allt enligt historien när Netflix nu väljer att lägga ner serien.

Även om serien kanske inte var Netflix mest framgångsrika serie så var det en välproducerad och uppskattad serie. Kanske är det mer värdigt att avsluta serier med ett faktiskt slut istället för att dra ut på dem i all evinnerlighet för att sedan lämna publiken med clifferhanger slut.

Ars Technica

 

Comments are closed.