Skrivet den 6 november 2019 kl 06:36 av Film & serier, Nyheter, Streaming4 kommentarer656

Netflix vill visa serierna i högre hastighet
Håller inte hastighetsbegränsningen

Netflix har i liten skala testat något nytt för att få folk att konsumera mer tv-serier. Det är att kunna se serierna i högre och lägre hastighet. Alla som lyssnat på podcast känner till det här tilltaget, Uppspelningshastigheten ökas och man kan snabbt plöja igenom ett gäng poddar på kort tid.

I Netflix fall så är det bara i Android-appen som funktionen skeppats ut i liten skala. Det har då varit möjligt att spela upp serien mellan 0,5 gånger eller 1,5 gånger originalhastigheten.

Om någon faktiskt skulle vilja plöja igenom hela Brooklyn NineNines fem säsonger och missa en massa pinsam tystnad återstår att se. Netflix samlar fortfarande in feedback på tilltaget. Men redan nu har Judd Apatow sagt att han kommer ta strid för att regissörerna och producenternas verk inte ska bli manipulerade på det här viset.

Brad Bird (Simpson) hänger på i kören och säger ”ytterligare en spektakulärt dålig idé och ytterligare en nedskärning av den redan blödande bioupplevelsen. Varför stödja och finansiera filmskapares visioner å ena sidan och sedan arbeta för att förstöra presentationen av dessa filmer å andra sidan???”

Netflix i sin tur har gått ut och gjort ett förtydligande kring att det här är en funktion som funnits sedan tidigare på DVD-spelare och något som deras användare efterfrågat.

Netflix speed

Via: SVT

 

Kommentarer

  1. wingding says:

    Jag skulle gärna se detta implementeras.

  2. xms67 says:

    Jag tycker detta låter helt värdelöst för spelfilm. Dokumentärer kan det väl möjligen användas till.

  3. anon75927519 says:

    Tycker det låter helt galet också! Men finns det folk som vill ha det så låt dom kika på skiten i snabbare fart! Jag tycker det skulle förstöra hela filmen/serien. Även dokumentärer!

Fortsätt snacket i Bubblan!