Skrivet den 30 september 2019 kl 21:37 av Apple4 kommentarer773

Nu har ryktena om iPhone 12 dragit igång
Shut up and take my money

Det är fortfarande kunder som väntar på sin förhandsbokning av iPhone 11 men det stoppar inte den eviga ryktesmaskinen från att bjuda på lite konceptbilder på iPhone 12.

Det är Ben Geskin som står för konceptbilderna som enligt honom själv är baserade på Apples egna prototyper av nästa års iPhone-modeller. Baksidan bjuder inte på några nyheter men på framsidan så saknas den beryktade flärpen. Enligt Geskin ska Apple ha lyckats göra komponenterna mindre så de passar i en mindre ram i toppen och sidan av telefonen är i samma design som den numera ikoniska iPhone 4. Telefonerna kommer att komma i två nya storlekar som är på 5,4 tum och 6,7 tum. I sedvanlig ordning när det kommer till rykten så ska de intas med en grävskopa av salt.

Källa Twitter

Kommentarer

  1. mrkhaglund says:

    Jag har inget emot flärpen men en framsida med enbart skärm är ju att föredra oavsett :slight_smile: Sen vore ju drömmen (för mig åtminstone) att designen återgår till de mer skarpare kanterna hos iphone 5s :heart_eyes:

  2. Hampus_Gustavsson says:

    Snyggt! Vi får hoppas att det är sant. Fast egentligen tycker jag att baksidan är den som borde göras om. Thor var inne på det i en podd. Trypofobi. Jag får gåshud på hela huvudet när jag ser detta kluster av linser. Blä!

  3. xms67 says:

    Ser helt okey åt. Jag är numera inte fullt så taggad kring hur de ser ut. Man klämmer ändå ned dem i ett skal. Industridesignens märkligaste situation, som att klä en Ferrari i skumgummi. Flärpen stör jag mig faktiskt lite på. Så den vore bra om den försvann. Sedan USB-C. Tycker det borde bli fyra kameror i PRO, så man tar in superdupervidvinkeln, eller vad den nu heter. Sedan tycker jag inte om att den verkar växa. Jag vill snarare ha en lättare och tunnare modell. Om de växer, tror ni de introducerar en mindre? TA BMW som exempel, för fanns 3, 5 och 7-modeller. Sedan låter de dem växa och då får man plats både med en 1:a. (och en 2:a. och en 6:a, och X, men det är en annan sak).

Fortsätt snacket i Bubblan!