Skrivet den 29 juni 2018 kl 13:01 av Nyheter5 kommentarer168

10 appar till iOS som vi inte kan leva utan

Alla med en iPhone eller iPad har säkerligen ett gäng appar som man inte kan leva utan och vi på Teknikveckan tänkte dela med oss av våra favoriter. Värt att nämna är att vi har med flit skippat dom vanliga så som Apple Music, Spotify, Facebook, Youtube – ja ni fattar.

  1. Slack – Bra app som vi på Teknikveckan använder för att sköta kommunikation, man kan skapa olika kanaler för olika projekt och det finns även utrymme för att snacka en hel del skit med varandra.
  2. Camera+ – En mer avancerad kamera-app där man kan fota i .raw och även göra betydligt fler inställningar än i Apples egna kamera-app.
  3. Focos – Ännu en kamera-app men denna fokuserar helt på att skapa en bokeh-effekt, likt Apples Portrait Mode.
  4. Vivino – Vår vindrickande Marcus vill ha koll på sina viner och Vivino är en app där man tar kort på viner som man gillar, eller inte gillar och sedan betygsätter. Detta resulterar i att man får rekommendationer på andra viner som kan passa ens smaklökar.
  5. Zlantar -Håller koll på ekonomin och alla jobbiga utgifter man har, man kan även se över sina avtal och prenumerationer (smått ångestframkallande för storshopparen).
  6. Espresso House – Tydligen kan inte Peter Esse leva utan denna, 10% rabatt får man och det var viktigt att betona att företaget startade i Lund.
  7. Waze – Den optimala navigatorn, där användarna själva rapporterar olyckor och köer och diverse ombyggnationer. Hannes håller inte med oss här utan förespråkar istället Here.
  8. Feedly – Bra app om du vill samla nyheter från olika sidor, den kan hantera RSS-feeds, nyckelord, Youtube och mycket annat.
  9. Strava – Träningsapp för dig som springer, cyklar eller simmar – uppskattas av vår träningsnarkoman Thor.
  10. Genius Scan – Vår IT-guru Hannes håller fortfarande på med papper och då är denna app perfekt om man vill göra dom digitala.

Vilka är era favoriter utöver dom här vanliga apparna som hela Sverige har på sin telefon? Skriv gärna nedan!