Övrigt

1Password blir gratis i väntan på iOS 8 (uppdaterad)

[line]Uppdatering: 1Password har i och med detta gått över till en Freemium-modell, där appen är gratis att ladda ned och använda, men kräver ett köp inuti appen för att låsa upp premium-funktioner. Läs mer om detta på 1Password’s blogg.
[line]

Vi har många gånger skrivit om 1Password som en av de mer kompetenta lösenordshanterarna, men 1Password har alltid haft en tilltagen prislapp.

Men nu verkar det som att företaget AgileBits som ligger bakom 1Password ger bort programmet gratis till alla iOS-användare.

När Apple lanserade iCloud-nyckelring var vi många som undrade hur lösenordshanterarna skulle stå sig mot Apples inbyggda variant. På senare tid har vi dock fått se hur 1Password drar nytta av möjligheten att lägga in en app som ett “tillägg” i iOS 8. Bland annat tack vare det kommer 1Password stå sig ett bra tag till mot Apples egna lösenordshanterare.

Vi kan räkna med att priset går upp väsentligt efter att iOS 8 lanserats, så har du någon gång funderat på om du ska pröva en av de absolut bästa lösenordshanterarna på marknaden så är det nu du ska slå till.

Ladda ned: 1Password för iOS på App Store (universal app)

Visste ni förresten att vår egen Tommie Podzemski har utvecklat en webbläsare, InBrowser, som redan stödjer 1Password-integration i iOS 8?

[related]Mer om 1Password[/related][display-posts tag=”1password” image_size=”thumbnail” orderby=”date”  posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!