Skrivet den 17 september 2014 kl 09:30 av Nyheter7 kommentarer840

1Password blir gratis i väntan på iOS 8 (uppdaterad)

[line]Uppdatering: 1Password har i och med detta gått över till en Freemium-modell, där appen är gratis att ladda ned och använda, men kräver ett köp inuti appen för att låsa upp premium-funktioner. Läs mer om detta på 1Password’s blogg.
[line]

Vi har många gånger skrivit om 1Password som en av de mer kompetenta lösenordshanterarna, men 1Password har alltid haft en tilltagen prislapp.

Men nu verkar det som att företaget AgileBits som ligger bakom 1Password ger bort programmet gratis till alla iOS-användare.

När Apple lanserade iCloud-nyckelring var vi många som undrade hur lösenordshanterarna skulle stå sig mot Apples inbyggda variant. På senare tid har vi dock fått se hur 1Password drar nytta av möjligheten att lägga in en app som ett ”tillägg” i iOS 8. Bland annat tack vare det kommer 1Password stå sig ett bra tag till mot Apples egna lösenordshanterare.

Vi kan räkna med att priset går upp väsentligt efter att iOS 8 lanserats, så har du någon gång funderat på om du ska pröva en av de absolut bästa lösenordshanterarna på marknaden så är det nu du ska slå till.

Ladda ned: 1Password för iOS på App Store (universal app)

Visste ni förresten att vår egen Tommie Podzemski har utvecklat en webbläsare, InBrowser, som redan stödjer 1Password-integration i iOS 8?

[related]Mer om 1Password[/related][display-posts tag=”1password” image_size=”thumbnail” orderby=”date”  posts_per_page=”5″]

7 kommmentarer på 1Password blir gratis i väntan på iOS 8 (uppdaterad)

 1. zanoii skriver:

  Det lär väl bara betyda att den NUVARANDE versionen är gratis men efter ios8 kommer en ny version som kostar flera hundra (per plattform) att köpa.

 2. Thor skriver:

  Glömde att nämna att Agilebits gått ut med att nästa version/uppdatering kommer vara gratis för existerande kunder

 3. zanoii skriver:

  Såg just det i iTunes.

  Jag är ändå tveksam till att binda mig till deras plattform. Jag använde 1password förut och det är verkligen grymt, men sedan de började ta flera hundra kronor för uppdateringarna emellanåt har jag gått över till Lastpass. Det blir liksom för dyrt att sitta och betala för 1password på OS X, iOS och Windows med jämna mellanrum.

 4. Artikeln uppdaterad med information kring varför appen blivit gratis.

 5. Rikard skriver:

  Köper man desktopklienterna från deras hemsida får man rabatt, både på paketet och vid uppgraderingar.

  Jag nöjer mig med 1password anywhere på PC, men jag har fått baconet räddat så många gånger av den appen att jag skulle betala fullpris varje år utan att blinka.

 6. svannte skriver:

  Uppdateringen är bra, men det borde framgå att synk via iCloud bara fungera med Yosemite.