by • 5 oktober, 2010 • NyheterComments (0)452

2Do – Att göra lista med stil till iPhone & iPad

2do

2Do: Stunning ToDo List har funnits ett tag till iPhone och är den app för att-göra-listor jag fastnat för. Den är snygg och anpassningsbar samt att den synkar via Toodledo.com. Nu finns den också för iPad och trevligt är att den kom som en universal app så man fick versionen för iPad på köpet.

2Do har stöd för multitasking, lokala notifieringar och Retina-skärmen och är fylld med funktioner utan att bli allt för rörigt. Bland de riktigt smidiga sakerna är att man kan filtrera på plats vilket innebär att du kan välja att se just de saker du har lagt upp för att göra hemma exempelvis.

Gränssnittet har även stöd drag och släpp för att minska klickandet i dialogrutor. Till dina poster kan du också lägga till bilder, spela in meddelanden samt anteckningar m.m.

Flikarna till vänster gör att man enkelt delar in det för exempelvis jobb och privat eller olika större projekt. Man lägger helt enkelt upp det som man vill och är man inte nöjd med utseendet så finns olika teman att välja bland.

Jag säger inte att detta är den bästa att-göra-appen men den som jag funnit att jag trivs med så kolla gärna in den och se om det kan vara något för er också.

2Do: Stunning ToDo List kostar 49 kr i App Store och är en universal app.
Men det kanske bästa av allt är att appen är helt på svenska.

2Do: