Skrivet den 1 augusti 2018 kl 10:13 av NyheterKommentarer inaktiverade för 4 miljoner användare beta-testar Apples mjukvara184

4 miljoner användare beta-testar Apples mjukvara

Utvecklare av appar till Apples produkter har länge kunnat beta-testa Apples senaste mjukvaror men för några år sedan öppnade Apple upp dörrarna till privatpersoner.

Igår när Apple meddelade hur det hade gått under föregående kvartal så meddelade Tim Cook att det för tillfället är 4 miljoner användare som beta-testar Apples nya mjukvara. Privatpersoner som inte är utvecklare får tillgång till betor av macOS Mojave, iOS 12, samt tvOS 12. Det är dock bara utvecklare som får tillgång till watchOS 5 då det inte går att nedgradera klockan till en tidigare version som inte är beta. Och skulle något gå galet under installationen så måste klockan lämnas in till Apple.

Att det är så många som väljer att beta-testa Apples mjukvara är positivt då fler buggar kan hittas och elimineras innan dom släpps publikt till den stora massan. Skulle du vilja prova Apples nya betor så kan du klicka dig vidare här.

Värt att tänka på om du ska beta-testa är att göra en säkerhetskopiering av din enhet innan du installerar betan och se till att rapportera alla buggar du hittar.

Via Macrumors

Comments are closed.