Övrigt

Action Movie FX: Krydda dina julklipp med lite action!

[youtube id=pnAT3p__Cmw]

Om du tänkt klippa ihop en liten minnesfilm som du filmat med din iPhone under julhelgen kommer du säkert under redigeringsarbetet komma till insikten att resultatet blir lite lamt, lite enformigt; att det saknas något.

Fear not, my friends, lösningen existerar och heter Action Movie FX och är en nyligen släppt app till iPhone som fixar riktigt häftiga och högkvalitativa effekter i dina klipp. Enda nackdelen är att du måste filma klippet med appen; du kan inte importera redan filmade klipp och lägga på effekter.

Det följer med två stycken gratiseffekter: Car Crash och Missile Attack, och du kan köpa till två stycken effekt-paket direkt från appen som vardera kostar 7 kr och innehåller två effekter var (fler effekter kommer komma senare):

• CHOPPER DOWN & TORNADO ACTION BUNDLE
Unleash a TORNADO in any weather OR bring an enemy CHOPPER DOWN!

• AIRSTRIKE & FIRE FIGHT ATTACK BUNDLE
CARPET BOMB the bad guys, or RUN FOR COVER as they OPEN FIRE!

Det går till så att du öppnar appen, väljer en av effekterna och spelar in ett klipp med en symbol som indikerar vart i bilden effekten ska visas. Sedan väljer du när i klippet effekten ska starta, och slutligen processeras klippet och du får se resultatet direkt i appen. Till sist kan du välja att lägga upp klippet på Facebook, e-posta det eller spara det till din iPhones kamerarulle.
Så, innan du börjar samla in material till dina julfilmer tycker jag att du ska ta en titt på Action Movie FX så att dina juliga minnen får ett inslag av Die Hard.

God Jul allesammans!

Action Movie FX - Bad Robot Interactive

[youtube id=AiDU-JFl61E]

(via 9to5Mac)

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!