Skrivet den 7 december 2018 kl 09:13 av Amazon, NyheterKommentarer inaktiverade för Amazon tar hjälp av användarna för att göra Alexa smartare147

Amazon tar hjälp av användarna för att göra Alexa smartare
Många frågor blir det.

Amazon har dragit igång ett nytt test där bolaget låter användarna hjälpa till att göra deras röstassistent Alexa lite bättre på att svara på frågor.

Utvalda användare får hjälpa till att svara på lite klurigare frågor och några exempel på sådana frågor är ”Where was Barbara Bush buried?”, “Who wrote the score for Lord of the Rings?”, “What’s cork made out of?”, “Where do bats go in the winter?”  och så vidare.

Testet går att ansöka till och blir man inbjuden så kommer man få möjligheten att svara på andra användares frågor som Alexa inte har lyckats svara på. Ämnena är allt från vetenskap, geografi till musik och hittils på knappt en månad har över 100 000 nya svar lagts till i Alexa.

Vi får hoppas att detta inte missbrukas av dom som är med i testet så Alexa börjar svara fel på frågor och hur Amazons kontroll för att svaren faktiskt är rätt framgår inte i deras blogginlägg.

Källa Amazon

Comments are closed.