Övrigt

Amazons 3D-mobil lanseras 18 juni

Vi har med stor sannolikhet redan sett Amazons kommande smartphone som ska ta företaget in på telefonmarknaden, och alla de kameror som enheten är utrustad kan egentligen enligt spekulationerna endast vara ämnade för en sak: 3D-skärm.

Ett officiellt datum har fastställts för Amazons nästa pressträff där denna smartphone kommer att visas upp för världen. I klippet nedan, som Amazon själva släppt, kan vi se folks reaktioner till enheten – eller ja, till enhetens skärm, det vill säga.

https://www.youtube.com/watch?v=erUZQ9GK0sE

Fyra av de sex kameror som Amazons smartphone (FirePhone?) är utrustad med förmodas hålla koll på och spåra användaren huvud och dennes ögon, och på så sätt anpassa 3D-perspektivet i realtid. Det ska enligt källor till BGR och Techcrunch fungera liknande för hur Nintendos 3DS simulerar en 3D-bild för betraktaren.

I övrigt kommer FirePhone (ja, låt oss chansa lite och befästa detta namn redan nu) ha en 4,7″ 720p-skärm och drivas av en Snapdragon-processor med 2GB RAM.

Alla som vill kan ansöka om att få tillträde till pressträffen i Seattle, där Amazons grundare Jeff Bezos personligen kommer att presentera produkten.

[source:https://www.youtube.com/watch?v=erUZQ9GK0sE “Amazon”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!