Övrigt

Analytiker: AirPower lanseras i september

Den som väntar på nått gott väntar alltid för länge eller hur är det man brukar säga? Har du gått och väntat på Apples trådlösa laddare AirPower ser det ut som att stunden snart är kommen om man vågar lita på Barclays analytiker.

Dom påstår att AirPower kommer lanseras i samband med Apples event som kommer äga rum runt någonstans runt den 11-12 september och då har det precis gått ett år sedan dom visade upp laddaren. AirPower kommer kunna ladda tre enheter samtidigt och har man en iPhone med trådlös laddning, en Apple Watch Series 3 samt ett ännu inte släppt uppdaterat AirPods-fodral kan man placera dessa samtidigt på laddaren och ladda upp enheterna.

Barclays skriver även att det uppdaterade fodralet till AirPods kommer att släppas i samma veva och den lite billigare modellen av nästa iPhone med en 6,1 tums LCD-skärm kommer att bli försenad.

Om dessa rykten stämmer får vi se om lite mer än en vecka. Väntar ni på laddaren eller har ni köpt någon annan? Skriv gärna bland våra kommentarer.

Via 9To5Mac

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!