Skrivet den 5 februari 2019 kl 19:59 av Apple, NyheterKommentarer inaktiverade för Anandtech har hårdtestat iPhone XR501

Anandtech har hårdtestat iPhone XR
Fantastisk batteritid men känns lite klumpig

Anandtech är inte direkt kända för att göra korta och snabblästa recensioner på telefoner utan de granskar produkterna in i minsta detalj och nu har deras recension av iPhone XR släppts.

Om vi ska försöka summera deras recension så tycker Anandtech att kameran i iPhone XR bjuder på samma trevliga upplevelse som i iPhone XS, med den lilla skillnaden att iPhone XR inte har dubbla kameror. De tycker även att telefonen är prissatt för högt och om man inte är fast i Apples ekosystem så finns det bättre alternativ för mindre pengar. Telefonen känns enligt Anandtech aningen klumpig och trots att den är mindre än iPhone XS Max med sina 6,1″ så tycker de inte att skillnaden är speciellt stor.

Något som imponerar är dock batteritiden och där placerar sig iPhone XR i toppen med Huawei Mate 20 som har 33% större batteri än iPhone XR. Det är en blandning av iOS, Apples A-chip och LCD-skärmen som gör att Apple lyckas hålla en så pass hög batteritid jämfört med flera andra telefoner.

Vill ni läsa hela testet från Anandtech så är det bara att klicka er vidare här.

Comments are closed.