Skrivet den 15 oktober 2013 kl 21:40 av Nyheter3 kommentarer519

Angry Birds Go! kommer gå utför i 3D

Rovio har nu släppt en speltrailer för kommande Angry Birds Go! som dyker upp senare i vinter. Spelet liknar inte de tidigare spelen i Angry Birds serien utan nu kommer fåglar och grisar för första gången visas i 3D. Den handlar om ett våghalsigt lådbilsrace nedför branta backar. Som om inte det vore nog finns andra faror och motståndarna har sina egna trix.

Likt Angry Birds Star Wars II kommer också Angry Birds Go! fungera med Hasbro’s Telepods. En speciell förhandsversion av spelet kommer släppas i slutet av denna månad så du som köpt Telepods för spelet kan få en försmak av vad du kommer få när spelet väl släpps den 11 december. Angry Birds Go! kommer till iOS, Android, Windows Phone 8 och BlackBerry 10.

[via: http://www.rovio.com/en/news/blog/401/angry-birds-go-coming-december-11-–-watch-the-gameplay-trailer/ ”Rovio Blog”]
[source: http://go.angrybirds.com ”Angry Birds Go!”]


[display-posts id=”67894, 76081″ image_size=”thumbnail” orderby=”date”]

3 kommmentarer på Angry Birds Go! kommer gå utför i 3D

  1. StefanBP skriver:

    Bara jag som vill även ha detta Rovio spel i Star Wars tema? :)

  2. Esse skriver:

    Ja – frågan är om inte det här är framtiden för Rovio. I stället för att satsa på andra spelserier som inte alls har samma dragningskraft i stil med The Croods och Amazing Alex.

  3. Stefan skriver:

    Dra mig baklänges ända in i fågelholken.