Övrigt

Ännu en Apple Store kan vara på väg till Stockholm

Apple Store Täby Centrum

Trots att vi ännu inte vet var den första egna Apple-butiken kommer att öppna i Stockholm så spekuleras det redan om en andra etablering i huvudstadsregionen. Denna gången är det Täby Centrum som har fokus på sig. Källan är IT-konsulten Sebastian Brinkenfeldt som presenterar ryktet på sin blogg där han även påstår att den kommer att bli cirka 500 kvadratmeter stor.

I tidigare sammanhang så har liknande spekulationer varit återförsäljares butiker som misstagits för Apples egna men i detta fallet finns det redan en Apple Premium Reseller-butik i Täby Centrum.

Handelsområdet beskriver sig själva som: “Täby Centrum är ett av Sveriges största köpcentrum. Här hittar du allt och mycket mer i våra 160 butiker och restauranger. Vi har även en biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Det finns ca 1800 parkeringsplatser i anslutning till Täby Centrum, där vi erbjuder våra besökare 3 timmar fri parkering med p-skiva.

Sedan tidigare är det känt att Apple skall öppna en butik i Malmö och platsen sägs vara köpcentrumet Emporia som är under uppbyggnad i närheten av Malmös nya arena och Öresundsbron.

Läs också våra åsikter om varför Apple är så framgångsrika med sina butiker.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!