Övrigt

Ännu kraftfullare batteriskal till iPhone 5

mophie_plus_1

Mophie har lanserat ett nytt batteriskal till iPhone 5 som är ännu kraftfullare än de tidigare Mophie Juice Pack Helium (1500 mAh) och Mophie Juice Pack Air (1700 mAh).

Det nya heter Mophie Juice Pack Plus och har en batterikapacitet på 2100 mAh vilket ger en förlängd batteritid på 120%. Du kan alltså ladda ditt batteri full en gång och ändå ha kvar laddning för 20% extra. Perfekt för dig som är borta från laddningsmöjligheter under längre tid som under fjällvandring eller någon av sommarens festivaler.

mophie_plus_2

Mophie Juice Pack Plus kommer i svart, rött och vitt där det svarta finns tillgängligt i USA redan idag medans vitt och rött kommer senare denna månad och priser där borta är $119.95. Det kommer dock förmodligen dyka snart hos svenska återförsäljare.

Personligen använde jag Mophie Juice Pack Air för min iPhone 4S en hel del och det fungerade utmärkt och gjorde inte telefonen allt för mycket tjockare än man utan problem kunde ha den i fickan som vanligt.

Stöd Allt om Mac genom att köpa något av batteripacken för iPhone 4/4S eller iPhone 5 i svenska Apple Store från länkarna nedan.

Läs också:
Kraftfullare batteriskal till iPhone 5
Mophie lanserar batteriskal till iPhone 5

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!