by • 29 september, 2010 06:30 • Nyheter7 kommentarer762

Anteckna direkt till Dropbox med PlainText till iPhone & iPad

plaintext

Det finns flera exempel på appar till iPad som låter dig anteckna och spara till Dropbox som .txt filer. Exempel på detta är Elements, Nebulous Notes och Writer. Min favorit för att skriva längre texter är nog ändå Writer men PlainText blir nog en riktigt bra ersättare till anteckningsappen på min iPad och iPhone.

Man skulle kunna säga att största fördelen är priset som är gratis men det är att förringa appen något. Den är riktigt smakligt gjord med ett snyggt interface som inte stör. Till skillnad från anteckningar som breder på med gränssnittet.

    For editing text on your iPad, iPhone, or iPod Touch. PlainText is a simple text editor with an uncomplicated, paper-like user interface. Unlike the default Notes app, PlainText allows you to create and organize your documents in folders and sync everything with Dropbox.com.

Att den synkar med Dropbox är helt enkelt riktigt användbart och med tanke på utseendet och priset som är det ett givet köp. En gratisköp helt enkelt och då det är en universal app för både iPhone och iPad är det förstås extra bra.

PlainText