Skrivet den 12 februari 2019 kl 11:19 av Nyheter, Spel4 kommentarer516

Apex Legends har nu 25 miljoner spelare
Tog sju dagar!

Free-to-play blir ett allt mer populärt sätt att lansera nya spel på, där själva spelet är helt gratis men sedan finns det kosmetiska prylar att köpa i själva spelet. Ett spel som är på många läppar just nu är Apex Legends.

Det var för bara ett par dagar sedan vi skrev att spelet har kommit upp i hela 10 miljoner spelare på endast tre dagar och nu har nya siffror kommit in. Respawn Entertainment som har utvecklat spelet meddelar att Apex nu har hela 25 miljoner registrerade spelare och detta har man uppnått på 7 dagar.

Ett annat Free-to-play-spel som nog ska anses som Apex största konkurrent är Fortnite och hittills så växer Apex i en betydligt snabbare takt än vad Fortnite gjorde vid release. Men det är ett bra tag kvar tills Apex är uppe i Fortnites spelarbas som i november förra året låg på över 200 miljoner spelare. Detta tack vare att spelet även finns tillgängligt på mobila enheter utöver PC och konsoler.

Via The Verge

4 kommmentarer på Apex Legends har nu 25 miljoner spelare

 1. Anders Malmgren skriver:

  Nu har jag dålig koll på denna typ av spel, men är det inte en rak klon av Overwatch?

 2. Marcus Attefors skriver:

  Nä, mer känsla av Titanfall men utan stora robotar typ =)

 3. Anders Malmgren skriver:

  Tycker pacen och artstylen är väldigt likt. Men aldrig spelat Overwatch. Spelar bara mil.sims.
  Måste vara svårt profilera sig i en värld med snarlika spel, men de har ju lyckas sälja 25 miljoner ex på en vecka, så det verkar fungera :D

 4. Linou Gertz skriver:

  Det ryktas nu att de ska återinföra mechas (robotar) i spelmomentet, då kan det på allvar bli en intressant utmanare mot andra Battle Royal-spel imo. Nu känns det som ett i mängden.