Skrivet den 29 oktober 2018 kl 22:26 av Apple, Nyheter1 kommentar1261

Apple meddelar att de släpper iOS 12.1 i morgon tisdag
Direkt efter Keynote

Apple meddelande idag att de kommer att släppa iOS 12.1 till allmänheten imorgon i samband med deras keynote där vi förväntas få se nya iPad Pro och förhoppningsvis nya Mac-datorer.

Först och främst så kommer äntligen den något försenade funktionen så man kan ringa gruppsamtal med FaceTime. Gruppsamtal fungerar med upp till 32 personer samtidigt och funktionen fanns med i den tidiga beta versionerna av iOS 12 men plockades bort lagom till iOS 12 lanserades publikt.

FaceTime blir smartare när det kommer till gruppsamtal och lyfter automatiskt fram dom som pratar mest i samtalet och dom som är helt tysta kommer synas i botten av skärmen fram tills att dom säger något. FaceTime blir nu även integrerat i iMessage så du kommer kunna starta en gruppkonversation direkt från appen.

iOS 12.1 kommer även med mer än 70 nya emojis, så som fruset ansikte, varmt ansikte, rött hår, vitt hår, teddybjörn och bagel.

A GIF featuring the new emoji featured in iOS 12.1.

När det kommer till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR Så kommer iOS 12.1 med real-time Depth Control så att du kan kontrollera och ändra hur mycket av bakgrundsblurret du vill ha innan du tar fotot.

Som vi skrev tidigare i dag så kommer iOS 12.1 med stöd för eSIM vilket gör att alla tre enheterna XS, XS Max och XR kan användas med två sim-kort samtidigt.

Även nya versioner av tvOS, watchOS och macOS kommer att lanseras imorgon direkt efter Apples keynote.

Källa Apple, Bild: Wccftech

En kommentar på Apple meddelar att de släpper iOS 12.1 i morgon tisdag

  1. steffo76 skriver:

    Äntligen!!!