Övrigt

På fredag är det Black Friday

Black Friday 2012

Apple har nu på deras webbsida börjat puffa (sponsrad länk) för deras årliga, speciella shoppingdag – Black Friday. Black Friday är en amerikansk temadag och infaller alltid den fjärde fredagen i november, dagen efter Thanksgiving. Det flesta butiker och återförsäljare rear ut mängder av produkter till ett rabatterat pris, och amerikaner shoppar som aldrig förr. Med julen i sikte ligger denna readag givetvis strategiskt med bara en månad till julafton.

Apple, som vanligtvis är väldigt sparsamma med rabatter och reor, förväntas inte ha några enorma rabatterar att överraska med. Men för dig som ändå går i köptankar är det givetvis ett enkelt sätt att spara några hundralappar på en iPad, Mac, eller annan Apple-produkt.

Förra årets rabatter låg på 3-500 kr för iPad (iPad 2, beroende på modell) och 900 kr för Macbook Air, Macbook Pro och iMac. Antagligen blir det liknande rabattsummor även i år – trist bara att iMac fortfarande inte går att beställa.

Det är dock inte rabatt på allt som Apple erbjuder, priset för en Apple TV till exempel ruckade Apple inte på överhuvudtaget förra året.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!