Skrivet den 30 januari 2019 kl 22:08 av Apple, NyheterKommentarer inaktiverade för Apple ryktas introducera tre kameralinser på iPhone i höst367

Apple ryktas introducera tre kameralinser på iPhone i höst
Men bara till uppföljaren av iPhone XS Max

Bloomberg rapporterar idag att Apple planerar att introducera tre kameralinser på höstens kommande flaggskeppstelefoner – ett rykte som vi även tidigare hört från andra källor.

Det är uppföljaren till iPhone XS Max som kommer få tre kameralinser enligt Bloomberg medans uppföljaren till iPhone XS kommer ha två, precis som idag. Den tredje kameran ska möjliggöra att bilderna får en större FOV (field of view), en högre zoom och ska kunna klara av flera pixlar. Det ska även komma en uppdatering av Live Photos där man ökar längden på de rörliga bilderna till sex sekunder.

Själva utseendet på telefonen ska vara väldigt likt nuvarande modeller och det ryktas även att Apple äntligen byter ut lightningkontakten mot USB-C, precis som de har gjort på iPad Pro.

Om Bloomberg faktiskt har några vettiga källor är svårt att säga så det hela bör i sedvanlig ordning intas med en ordentlig nypa salt.

Via Macrumors

Comments are closed.