Skrivet den 18 september 2018 kl 19:55 av NyheterKommentarer inaktiverade för Apple släpper nya betor till iPhone, Apple TV och Apple Watch1098

Apple släpper nya betor till iPhone, Apple TV och Apple Watch
iOS 12.1 går nu att ladda ned

Apple släppte för en liten stund sedan nya betor till iPhone, Apple TV och Apple Watch och vi på Teknikveckan vill passa på att varna för att installera den nya betan till iPhone om ni ska hämta ut en ny iPhone Xs eller Xs Max på fredag.

Anledningen till detta är dels att er senaste säkerhetskopia via iCloud inte kommer gå att lägga in då den nya telefonen inte har iOS 12.1 betan installerad. Detta betyder att man måste ställa in sin nya iPhone som ny, installera betaprofilen, uppdatera telefonen till iOS 12.1 och sen går det att återskapa från en gammal backup.

Någon som hände förra året var att det inte fanns någon beta tillgänglig till iPhone X, så låg man på en beta när man hämtade ut sin nya telefon så gick det inte att återskapa sin backup på sin nya telefon och det tog ett par dagar för Apple att göra betan tillgänglig till iPhone X.

Så dagens tips är att inte uppdatera till iOS 12.1 betan om du har köpt en iPhone Xs eller iPhone Xs Max utan avvakta tills du har den i handen.

Comments are closed.