Skrivet den 9 juli 2018 kl 20:33 av NyheterKommentarer inaktiverade för Apple släpper uppdatering till iOS-enheter och Apple TV307

Apple släpper uppdatering till iOS-enheter och Apple TV

I dag kom det uppdateringar till flera av Apples enheter.

Senaste uppdateringen och möjligen den sista till iOS 11 nämligen iOS 11.4.1 – nästa uppdatering kan bli iOS 12.

Uppdateringarna är tillgängliga för att alla OTA (Over The Air). Det är bara att gå in i inställningar-> allmänt -> Programuppdatering och ladda ner.

Den här uppdateringen är en mindre uppdatering som innehåller buggfixar och ordnar ett problem med att vissa användare inte kunnat se senast kända plats för sina AirPods i Find My iPhone och fixar synkning med mail, kontakter och anteckningar med Exchange-konto.

Apple släppte även watchOS 4.3.2 som säkerligen den också blir den sista under watchOS 4 nu när de betatestar watchOS 5 istället.

HomePod har fått sin första uppdatering sedan de för en månad sedan släppte uppdateringen som gav det mycket efterlängtade Airplay 2 och stereofunktion.

Även Apple TV 4 och 5 fick sig del av uppdateringarna i dag. Apple har inte gått ut med vad uppdateringen för Apple TV innehåller men vi kan även här gissa att det enbart buggfixar i väntan på tvOS 12 som ska innehålla support för Dolby Atmos, Zero Sign on, Password Autofill från iPhone och de fruktansvärt detaljerade skärmsläckarna från ISS.

Bild: Macrumors

Comments are closed.