Övrigt

Apple startar initiativ för stöd av nationalparker med Apple Pay

Apple har idag lanserat ett initiativ där man som kund kan stödja USAs nationalparker. Från och med den 24 augusti fram till den 31 augusti så kommer Apple att för varje köp som görs med Apple Pay i App store eller på apple.com att skänka 1 dollar till “National Park Foundation”.

Tillsammans med initiativet så introducerar Apple även en Apple Watch aktivitet med ett nationalparks-baserat tema. Från och med den 1 september så kommer användare som tränar 50 minuter eller mer genom att antingen gå, springa eller rulla att få en aktivitetsbelöning i appen och klistermärken som är inspirerade av nationalparker.

Apple kommer även samtidigt att samla alla de bästa apparna när det kommer till att utforska USAs nationalparker. Hela syftet med initiativet enligt Apple är att stödja National Park Foundations mål att bevara och skydda USAs nationalparker.

“America’s national parks are treasures everyone should experience, and we’re proud to support them again this month by donating a dollar for every purchase made with Apple Pay at one of our stores. These awe-inspiring places are our national inheritance, and Apple is doing our part to pass them on to future generations — just as extraordinary, beautiful and wild as we found them.”

De tog även tillfället i akt att berätta om framgången med liknande initiativ där de nämnde att man har skyddat och skapat tillräckligt hållbara skogar för att tillmötesgå deras nutida och framtida användande av papper. Tillsammans med “The Conversation Fund” har Apple skyddat 36 000 hektar av skogar i USA.

Källa: TechCrunch

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!