Övrigt

Apple testar ny version av iCloud.com med Anteckningar och Påminnelser

iCloud-appar

En beta-site av iCloud.com med adressen betaicloud.com visade för ett par dagar sen sporadiskt en beta-version av iCloud där de fyra olika ikonerna hade fått påhälsning av två nya: Anteckningar och Påminnelser. Givetvis ett väntat och logiskt steg i utvecklingen av iCloud.com, och förmodligen testar Apple de nya webbapparna externt för att kunna lansera dem i samband med WWDC om en månad.

more

Häromdagen skrev vi också om det nya notifikationsytemet Apple testar på iCloud.com, och i kombination med denna information får de ett ganska självklart syfte. Påminnelser behöver kunna påminna på ett eller annat sätt, och den generiska webbläsar-popup-rutan som iCloud.com hittils använt för att påminna om kalenderhändelser är nog inte något Apple nöjer sig med.

En nyhet som upptäcktes i samband med denna är att det även finns (fanns) en sida med adressen developer.icloud.com, som delar designdrag med Apples program Xcode som utvecklare använder för att programmera för Apples produkter. Kommer vi snart få se tredjeparts-webbappar på iCloud.com?

icloud-dev-icon
icloud-beta
VIA: MACSTORIES
BILDER: SLIDETOUNLOCK, 9TO5MAC
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!