Skrivet den 4 september 2014 kl 10:07 av Nyheter3 kommentarer743

Apples ”IvePod” kommer bli ett bekymmer för Schweiz

I en artikel i The New York Times om teknik och mode finns ett avsnitt som tar upp den ”klocka” Apple ryktas presentera på tisdag. Enligt en designer som jobbar på Apple ska företagets designchef, Jony Ive, vara så säker på en succé att han skryter med att den kommer innebära bekymmer för den klocktillverkande nationen Schweiz. Han ska dock ha använt ett ännu starkare ord som vi bara kan gissa oss till.

According to a designer who works at Apple, Jonathan Ive, Apple’s design chief, in bragging about how cool he thought the iWatch was shaping up to be, gleefully said Switzerland is in trouble — though he chose a much bolder term for “trouble” to express how he thought the watchmaking nation might be in a tough predicament when Apple’s watch comes out.

Det låter lovande om Jony Ive är så stolt över sin skapelse men vi ska nog inte ta orden som denna designer läcker som en absolut sanning. Läckor från designavdelningen är ovanliga så ta det med en nypa salt helt enkelt. Men är han så här stolt så tror jag till och med han döper den till ”IvePod”.

[via: http://9to5mac.com/2014/09/03/apple-design-head-jony-ive-ahead-of-iwatch-debut-switzerland-is-in-trouble/ ”9to5Mac”]
[source: http://www.nytimes.com/2014/09/04/fashion/intel-and-opening-ceremony-collaborate-on-mica-a-stylish-tech-bracelet.html?_r=0 ”NYTimes”]