Övrigt

Apples kommande case till AirPods ryktas stödja Qi-laddning

Apple jobbar på ett nytt trådlöst case till AirPods som kommer att fungera med bolagets kommande laddplatta AirPower. Nu rapporterar tidningen Chongdiantou att det nya fodralet kommer att fungera med alla trådlösa laddare – inte bara Apples AirPower.

Många har hela tiden trott att det nya AirPods-caset skulle innehålla någon modifierad version av Qi-laddning precis som Apple Watch men vågar man tro dessa rykten så kommer det gå utmärkt att köpa valfri trådlös laddare och använda med sina AirPods. Apple har tidigare meddelat att man kommer att kunna köpa det trådlösa caset separat om man redan har ett par AirPods, men vad priset landar på meddelade bolaget inte.

Caset är nästan identiskt med det gamla men kommer ha en lampa på framsidan som tänds när man placerar caset på en laddplatta så man enkelt kan se att laddningen är igång.

Chongdiantou skapade stora rubriker världen över när dom för ett par månader sedan släppte foton på vad man påstod var den nya 18W-laddaren till höstens kommande iPhone-modeller så dom har två rykten ute nu som vi inom kort får se om dom stämmer.

Källa Chongdiantou, via Macrumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!