Skrivet den 26 juni 2018 kl 18:12 av Nyheter2 kommentarer132

Apples nya app för skolarbete är här

I mars månad presenterade Apple sin nya app Schoolwork eller Skolarbete som den kommer att heta på svenska. Nu har den kommit ut från beta och finns att användas för lärare runt omkring i världen.

Appen låter lärare hantera elevernas skolarbete på ett enkelt och smidigt sätt.

it-avdelningen på skolan installerar Skolarbete med hjälp av Apple School Manager. De ser till att hålla klasslistorna uppdaterade när elever börjar eller slutar i klassen. Så att du kan koncentrera dig på under­vis­ningen.

Det bästa sättet att lära sig är genom att göra och skapa. Appen Skolarbete hjälper dig och dina elever att utnyttja de kreativa möjligheterna med iPad på bästa sätt. Det är enkelt att dela ut och samla in uppgifter, hålla ett öga på elevernas framsteg i utbildningsappar och samarbeta med en elev i taget i realtid, även på distans. Appen är lätt att använda för eleverna också. Uppgifter dyker upp auto­matiskt på deras iPad, sorterade efter ämne, inlämningsdatum och prioritet. Skolarbete hjälper dig också att hålla koll på hur det går för alla i klassen, så att du kan anpassa undervisningen efter varje elevs behov.