Skrivet den 8 oktober 2018 kl 16:25 av Nyheter2 kommentarer891

Är Apples senaste beautygate överdriven?
Många blev ordentligt trollade

Kärt barn har många namn brukar man säga och Apple har under åren samlat på sig en ordentlig hög med olika ”gates”.

En ”gate” går att enklast att beskriva som ett ord man sätter efter ett problem som Apples telefoner råkar ut för. Vi har genom åren sett saker som antennagate, bendgate batterygate, U2-gate,slowgate, chargegate och nu senast beautygate.

Nu när iPhone XS-modellerna lanserades så skapades beautygate och det baseras på att kameran i iPhone XS påstås göra dig snyggare än vad du faktiskt är. Vanligt mänskligt slitage som lite mörkare färg under ögonen, slitnare hud och annat försvinner en aning med kameran på iPhone XS – därav namnet beautygate.

I videon ovan går Jonathan Morrison igenom beautygate och förklarar vad det beror på men i samma veva passar han på att trolla sina följare. Jonathan lägger upp en bild på sin Twitter och Instagram som är tagen med en iPhone XS men han skriver att den är tagen med en Pixel 2.

Reaktionerna han fick på bilden är bland annat:

”Best portrait mode yet”, #nobeautygate, ”Yes it’s definitely a lot better than iPhone XS”, ”The king still rules”, ”Pixel 2 has the dynamic range and clarity over the XS, XS smoothes out skin tone”

Kul trollning av Jonathan som även visar att man kanske ska ta dessa ”gates” med en ordentlig nypa salt.

2 kommmentarer på Är Apples senaste beautygate överdriven?

  1. Janolof33 skriver:

    Riktigt snyggt gjort!

  2. Ken Burns Effect skriver:

    Ursprunget till -”gate”:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Watergate_scandal