Skrivet den 11 oktober 2018 kl 08:57 av Nyheter4 kommentarer2128

Är det här nya iPad Pro?
Shut up and take my money!

Den erfarne läckaren Ben Geskin har på Twitter  lagt upp några bilder på vad som påstås vara den nya modellen av iPad Pro som förväntas visas upp någon gång nu under hösten.

Det man kan konstatera från bilderna är att iPad Pro inte kommer utrustad med en flärp och det beror nog på den enkla anledningen att det inte behövs göras på iPad – det finns så mycket skärmyta ändå. Det är extremt tunna ramar runt den nya modellen vilket är en trevlig uppgradering och Touch ID är borta och då även hemknappen.

iPad Pro verkar hålla samma designspråk som vi har sett på både iPhone 4 och iPhone 5 och även i år ser vi ut att få en utstickande kamera och tjockleken ser ut att landa på 5,86 mm.

Via Ben Geskin

 

4 Responses to Är det här nya iPad Pro?

  1. Marcus Attefors skriver:

    Whaaat!

  2. steffo76 skriver:

    Iknow… don’t tell anyone

  3. Om flärp saknas så är väl anledningen snarare att kanten är tjock nog, oavsett skärmyta. Kanten ser ut att vara bred nog att rymma FaceID-sensor och kamera. Frågan är om den kör dubbla uppsättningar för att kunna hantera både portrait och landscape. Ser inte hur de skulle lösa det annars. Möjligen en wide angle FaceID, men risken är stor att man har hand eller finger över den sensorn om man plockar upp den så sensorn är på sidan.

  4. steffo76 skriver:

    Ok… denna skulle få mig att lämna min tabs4