Övrigt

Är det här OnePlus 6T?

Vi får hoppas det!

Idag har det seglat upp ett gäng renderingar på det kommande flaggskeppet OnePlus 6T och dom ska enligt MySmartPrice komma från en källa som har ett gediget CV av att komma med träffsäker information.

Tidigare rykten säger att telefonen kommer komma utrustad med en 6,4″ Optic AMOLED-skärm med full HD+ upplösning (1080×2340) och en 19.5:9 ratio. När det kommer till sensorpanelen eller flärpen som den kallas i folkmun är den ordentligt nedslimmad och telefonen ser även ut att få en väldigt liten haka i botten.

När det kommer till kraft så kommer telefonen vara mer eller mindre identisk med OnePlus 6 och under huven ryktas vi hitta en Qualcomm Snapdragon 845-processor som är klockad till 2.8 GHz samt den kraftfulla Adreno 630 GPU:n. När det kommer till lagrings- och arbetsminne ryktas 6T kommer i tre olika varianter där man kan välja på följande:

  • 6GB RAM + 64 GB lagringsutrymme.
  • 8GB RAM + 128 GB lagringsutrymme.
  • 8GB RAM + 256 GB lagringsutrymme.

På baksidan av telefonen finns det två kameror – den ena på 16MP och den andra på 20MP och det ska inte vara någon större skillnad mot OnePlus 6. Telefonen kommer inte heller utrustas med något hörlursuttag och priset ska enligt en läcka ligga på 8,95 dollar för en adapter om man vill använda sina gamla lurar med sin nya telefon.

Om dessa rykten och renderingar stämmer vet vi inom kort då OnePlus kommer att visa upp telefonen den 17 oktober.

https://www.youtube.com/watch?v=4zMOV31tj3M

Via MySmartPrice

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!