Skrivet den 20 december 2018 kl 07:21 av Apple, Nyheter3 kommentarer1304

Är din nya iPad Pro böjd? Helt normalt säger Apple
Är det här början på nästa bend gate?

Dom senaste iPad Pro-modellerna lyckade Apple göra riktigt tunna men det börjar komma fler och fler rapporter om att dessa enheter lätt böjs – och ibland kommer dom även levererade böjda direkt ur kartongen.

Det är sidan The Verge som skriver att Apple har bekräftat att vissa enheter har varit något böjda i aluminium-chassit och det ska vara en sidoeffekt av tillverkningsprocessen när metall- och plastdelarna i enheterna går igenom kylningsprocessen och dessa enheter som blir böjda är det inget fel på enligt Apple.

Det ser helt klart ut som att Apple kan få ännu en Bend-gate på halsen med nya iPad Pro och det hella startade när JerryRigEverything släppte sin video där han visar hur svag konstruktionen på nya iPad Pro är – och att den går att böja utan att ta i.

Reddit och andra ställen börjar det dyka upp fler rapporter om att deras nya iPad Pro har blivit böjd – detta trots att användarna har varit försiktiga med sina enheter men vi på Teknikveckan har ännu inte sett att vår enhet har blivit böjd.

Hur det hela kommer att sluta och hur omfattande detta faktiskt är återstår och se – men att konstruktionen på nya iPad Pro är väldigt känslig råder det inga tvivel om.

Via The Verge

3 kommmentarer på Är din nya iPad Pro böjd? Helt normalt säger Apple

  1. Gabriel Eyre skriver:

    Helt galet att man påstår att det inte är något fel! Som att köpa en lackskadad bil och inte få byta.

  2. Esse skriver:

    ”Don’t buy it like that”!

  3. steffo76 skriver:

    Min iPad ligger i lådan till iOS13 behagar sig komma. Och Marcus har lovat att allt blir bättre då.