by • 15 september, 2010 • NyheterComments (3)780

Babydax – ny gratis gravidapp på Swahili?

babydax

En ny app för gravida vid namn Babydax från SalusAnsvar har dykt upp i App Store. Man håller koll på hur stor bebisen är, hur länge det är kvar till förlossningen och tar man kort av magen och lägger in i appen så kan man så klart dela dessa på Facebook.

    Ladda ned appen och följ din bebis resa från att vara liten som ett gruskorn till att bli en fullväxt bebis stor som en vattenmelon. Med SalusAnsvars gravidapp håller du koll på hur många dagar det är kvar till förlossning och hur många dagar mamman varit gravid. Fota av magen och dela med dig av din resa med dina vänner via Facebook och mail. Du kan också enkelt teckna en gravidförsäkring via internet eller på telefon!

Självklart är meningen med appen att du ska bli sugen på att teckna en gravidförsäkring hos just SalusAnsvar men oavsett så kan man ha glädje av appen. Roligt är också att utvecklarna har angett att språket i appen är till Swahili men det liknar allt mest svenska för mig.

En liknande app finns också från Libero som heter Gravid där du såklart ska bli sugen på att skaffa blöjor från dem sedan.

Babydax