by • 15 november, 2010 07:00 • Nyheter2 kommentarer441

Belkin Move Messenger för 15” Apple MacBook

FUL3_F8N359

Belkin har släppt en familj väskor under namnet Move. Väskorna är designade för 15″ och 13″ MacBooks och är speciellt lämpade för personer som ofta går långa sträckor.

Utformningen av väskan innefattar ett 360 graders organisationssystem som Belkin kallar det.

Detta innebär i praktiken att du alltid skall komma åt dina saker i väskan oavsett hur du håller den. Väskan är väldigt lätt och smidig och skall enligt Belkin tåla både smällar och fukt för normalt utomhusbruk.

PB068011 PB068012

Väskan är faktiskt förvånansvärt rymlig för sin ringa storlek / vikt och rymmer såväl papper, pennor och annan utrustning till datorn. På utsidan finns ett fack man snabbt och lätt kan komma åt när man är ute och går utan att behöva öppna hela väskan. Inuti väskan finns 3 olika fack plus två mindre för förvaring av pennor.

PB068019 PB068021

Det innersta facket i väskan är isolerad med ett mjukt tyg för att skydda laptopen mot repor och till viss del kyla.

Utöver facket för en laptop så finns två ytterligare innerfack som är perfekta för förvaring av dokument eller tillbehör till sin mobil eller laptop.

Väskan är som sagt riktigt rymlig för sin ringa storlek men kanske ingenting man bör satsa på om förvaringsplats är det absolut viktigaste.

Denna väska är designad för oss på språng som ofta ränner mellan jobbet, skolan eller rör sig mycket till fots rent allmänt.

Vill man ha större förvaringsmöjligheter har Belkin släppt ytterligare en väska i samma familj under namnet Move Toploader som har mer plats för tillbehör.

Väskan finns i färgerna brun / svart och kan köpas från Webhallen för 599 SEK. Är du student kan du göra ett kap och köpa väskan för 378 SEK exklusive frakt från Dustinhome.se.