Övrigt

Destinys årskort kommer innehålla nya platser men inte nya planeter

Sedan årskortet för Destiny 2 annonserade i början av juni månad så har det funnits en viss förvirring hos publiken. Medans man har vetat om vad för add-ons som finns för årskortet vilka är “Black Armory”, “Joker’s Wild” och “Penumbra” så har själva innehållet fortsatt vara ett mysterium.

Bungie har klargjort temat för varje expansion samtidigt som de har lovat att återigen lägga in tunga maskingevär och de har även lovat nya aktiviteter för både spelare som inte äger ett årskort och spelare som äger ett årskort. Enligt en intervju som gjorde av Polygon med spelregissören och projektledaren för Destiny 2: Forsaken så hade de följande att säga:

“We’re going to have new places to check out. Sorry, I should be specific. What we call ‘bubbles’ or new spaces; I’m not saying new planets.”

Att inga nya planter kommer att komma kan innebära att gamla platser från original Destiny kan återkomma. De nya platserna eller “bubblorna” som de kallas kan också vara små platser som är ristade från redan existerande planeter vilket i sin tur skulle öka ytan som man kan springa runt på.

Källa: Polygon 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!