by • 8 februari, 2009 00:47 • Nyheter11 kommentarer210

Det går bra nu!

iLove

Besöksantalet på iLove går bara uppåt och jag tillsammans med våra kära medskribenter jobbar hårt för att upprätthålla det tempo som vi har just nu. Vi har även lagt till lite nya funktioner så som en sökfunktion (revolutionerande va?), lista på flest kommenterade samt senaste från esse.bloggy.se där jag tipsar om länkar som kanske inte skrivs här av någon anledning. En sådan anledning kan vara rykten som vi håller oss borta ifrån, de flesta rykten är nämligen så långsökta eller ointressanta (läs: analytiker spekulerar) att det inte finns något nyhetsvärde i det och andra kräver en diskussion runt och då gör vi det i Macradion.

Vi vill också informera om att Macradion numera kommer att läggas ut så att ni kan lyssna på tisdag morgon. Gabriel och jag ber om ursäkt att Macradion-dagarna varit lite flytande fram tills nu.

Videoguiderna kommer också att börja rulla igång så smått i veckan med bland annat iLife ’09-guider och hur du kan få koll på din ekonomi och/eller mejlkaos via Office.

Nu är det dock upp till dig att berätta vad du saknar här på sajten, eller om någon funktion är oklar och så vidare. Kanske vill du ha länger och tyngre artiklar, kanske vill du ha precis tvärt om? Sätt igång och diskutera!